[Oznamenia]
 #160389  od Ghouless
 před 9 lety
Dobrý den, narazil jsem na Váš komentář na mobilenetu.cz. Licence MIUI neporušujeme - naopak, byl jsem v minulosti součástí tými MIUI CZ SK a xiaomimobile bylo prvním  eshopem v ČR, který Xiaomi nabízel a komunitu finančně podporoval. Cca před půl rokem však tvůrce českého překladu odprodal překlad soukromé společnosti a ten s námi odmítl spolupracovat, komunita s námi poté již nekomunikovala, protože již nebyli majitelé překladu. Od té doby využíváme vlastní překlady a vlastní jazykové balíčky. S jakýmikoli dotazy se na mě neváhejte obrátit. Díky, JO
 #164249  od jege
 před 8 lety
Také vám MIUI.CZ funguje se šnečí rychlosti? U mě vždy trvá několik desítek sekund než se něco načte nebo otevře. Takovou rychlostí je za trest něco tady hledat a číst. U jiných stránek a fór problém nemám, jenom u MIUI.CZ.
 #164314  od jege
 před 8 lety
Mě někdy skoro okamžitě a jindy čekám několik desítek sekund. U jiných stránek to nepozoruji, jenom u MIUI.CZ.
 #164365  od jege
 před 8 lety
Zjevně má toto fórum nějaký problém při prohlížení na klasickém PC. Buďto je tam nějaká nekompatibilita s běžnými prohlížečí Internetu nebo není moc dobře optimalizováno a příliš zatěžuje slabší počítače. Je také možné, že je provozováno na nedostatečně dimenzovaném hostingu a proto ve špičce nestíhá.
 #164367  od ingbrzy
 před 8 lety
@jege
U mna sa nacita v poriadku a rychlo.. cez Chrome... skus hladat problem niekde u seba... aspon raz...
 #164387  od Pancho159
 před 8 lety
Rychlý a výkonný PC, Mozilla FireFox, internet přes optiku a hlavně všechno ostatní běhá bez potíží. Osobně si taky myslím, že hosting nezvládná "špičky", protože většinu času jede miuios.cz bez problémů, ale občas jak z dob vytáčeného internetu.
 #164475  od arpice
 před 8 lety
Je tady možné ptát se na problémy s fungováním apky? (Např. na telefonu s displejem 3,5 palce je až do půl obrazovky textový přehled doby chození a není přes to vidět kruh s počítadlem. Taky apka přestala synchronizovat náramek - 2x se to povedlo a pak už nic...)
A proč je sekce FAQ uzamčená a žádný návod pro nováčky se nekoná?
 #174967  od muser61
 před 8 lety
Dosť často mi pri prezerani fora napíše túto chybu:
Untitled.png
Untitled.png (139.54 KiB) Zobrazeno 5113 x
 #174976  od Posix
 před 8 lety
Chtělo by to přidat možnost nastavení důležité zprávy, ktera by se zobrazila uprostred v nejakem malem okne, pouze prihlasenym uzivatelum, kteri vlezli do nějakého vlákna, kde to bylo nastavené. Aby se nestavalo že lidi furt spamuji jeden a ten samý dotaz ( např. v teď temach o MIUI V7, kde jsou ty lidi úplně de***ní )

Je mi jasné že tento praštěný nápad asi nikdy nevyužijete, už jen proto jakou práci máte s MIUI V7, ale nápíšu to sem aspoň jako inspiraci

-> Mobil <-
 #175454  od skorky
 před 8 lety
doliva píše:
muser61 píše:Dosť často mi pri prezerani fora napíše túto chybu:

Taky se mi to často stává.. :(
Tak Já potvrzuji to samé,někdy je to co chvíla,při procházení forem :-
 #175461  od Sonic1SVK
 před 8 lety
U mňa to isté. Ako by nestihal hosting.
 #175533  od muser61
 před 8 lety
No mne to poriadne lezie na nervy, veď predtym to nerobilo vobec.
 #176987  od jiranet
 před 8 lety
Tak už se mi nechce jen koukat.
Přihlášení sem je zabezpečeno tvrdším heslem než do internetového bankovnictví. To je první nesmysl, ale budiž. Co je nesmysl podstatný je, že tu řešíte, jak náramek pozná spánek, jak avizuje soft příchozí zprávy, které avizuje i telefon a BT nemá dosah, který by tomu dával smysl, ale že se nedá nastavit délka kroku, to neřeší nikdo. A tak si všichni necháte od náramku lhát, kolik toho nachodíte.:-) a nebo se uživatelé náramku poznají podle toho, že chdí jako čápy? Normální člověk vysoký 180cm nemá krok 75cm, jak počítá náramek. Nikomu tu nevadí, že ujde 1km ale náramek napočítá 1,2km?
 #177040  od Sonic1SVK
 před 8 lety
Co ma spolocne chod fora a Mi Band? Preco to pises sem? Chalani sa staraju iba o preklad pre ROM a aplikacie
 #177452  od muser61
 před 8 lety
Tlacitko "Prejst na prispevok" z profilu v podakovaniach mi nefunguje. Vkuse to prejde na temu.
 #177512  od luksaboss
 před 8 lety
muser61 píše:Dosť často mi pri prezerani fora napíše túto chybu:
Untitled.png

Nepoužíváš náhodou software od Mozilly ??? Mám dojem že od doby co začínají expoerimentovat s Electrolysis tak se vyskytují menší bugy.... Na tomto fóru mi to taky občas vyskakuje ale na server to rozhodně nesvádím je to v prohlížeči.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 25

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!

Kdo je online

Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 1 host (založeno na uživatelích aktivních během posledních 5 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 485 uživatelů dne 09 Kvě 2021, 17:10

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

MIUI KOMUNITA

Czech Slovak United-Kingdom Poland Russia Ukraine Italy Germany Spain Indonesia India Switzerland Bulgaria Brazil Portugal Slovenia France Greece China Turkey Hungary Israel Australia Thailand Bangladesh Saudi-Arabia Croatia Norway

O nás

MIUI CZECH & SLOVAK je oficiální fanpage MI.com pro Českou a Slovenskou republiku. Staráme se o překlady MIUI ROM do CZ a SK nejen pro všechny Xiaomi zařízení. Kontakt contact(at)miuios.cz

Naše překlady jsou chráněné licencí Creative Commons 3.0

cc by nc nd

Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko

pecat