[cepheus, grus]
 #418159  od creative01
 před 6 lety
Hmm to uz by pomaly chcelo novu temu cisto o nakupovani :)
No ja este chvilu pockam, uvidim ake ceny pridu na SK/CZ, pockam este na Gearbest, Banggood ake nahodia ceny pre Global verzie a podla toho sa rozhodnem.

@Lamax skoda no, ze Cinska verzia nema b20.
Naposledy upravil(a) creative01 dne 02 Bře 2019, 19:23, celkem upraveno 1 x.
 #418240  od MiroSVK
 před 6 lety
Fúha no neviem či by som tak drahý telefon kupoval z Ali. Keď už z číny tak cez fontech kde riešia za teba reklamácie a tak.
 #418259  od Mrož
 před 6 lety
Jak vis, ze to neni global? Z toho clanku to neni moc jasne. Leda by se ti to zdalo moc levne. Rekl bych, ze global bude u nas jeste drazsi.
 #418279  od dudilek
 před 6 lety
Reagoval som na lamaxov príspevok kde mal link na Aliexpress, ten príspevok zmizol (reagoval na neho aj mirosvk) a bol tam mobil, ktorý nemal b20.
Mrož se to líbí
 #418321  od VMach3
 před 6 lety
MIUI nahrává hovory i na Androidu 9.
 #418322  od MistrYpsilon
 před 6 lety
To už opravdu "pravá" verze Global?

Odesláno z mého MI 8 pomocí Tapatalk

#418325  od VMach3
 před 6 lety
Globální verze je v prodeji zatím pouze černá 64GB.

gogocar se to líbí
 #418328  od gogocar
 před 6 lety
Že by proto že Global verze neni určena pro čínu ale primárně pro EU a ostatní země ?
Čínské verze jsou už dostupné na čínských stránkách.
Naposledy upravil(a) gogocar dne 03 Bře 2019, 16:38, celkem upraveno 1 x.
 #418336  od MiroSVK
 před 6 lety
Koľko myslíte že to bude trvať kým sa objaví na nejakom SK shope za normálnu cenu alebo gearbeste? zvažujem že predám iP8 a kupím Mi9 :D
 #418337  od Mrož
 před 6 lety
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
před 6 lety
Že by proto že Global verze neni určena pro čínu ale primárně pro EU a ostatní země ?
Čínské verze jsou dostupné na čínských stránkách.
Tak global nikdy nebyl urcen pro cinu a cinsti prodejci to vzdy v nabidce meli a maji, ze? Kseft je kseft a vydelany dolar je porad vydelany dolar. Jenom zatim jeste asi spi. Uz jsem na Goldway psal, at se probere a naskladni to. :grin:
 #418338  od gogocar
 před 6 lety
Ano mají v nabídce i Global verze ale až za nějakou dobu po prodeji čínské verze :wink:
Například Redmi Note 7 se v čínské verzi prodává už nějakou dobu ale Global verzi zatím v nabídce většinou nemají.
Naposledy upravil(a) gogocar dne 03 Bře 2019, 16:41, celkem upraveno 1 x.
 #418339  od Mrož
 před 6 lety
Jo v tom mas pravdu. Myslim, ze to Xiaomi udelalo s tim LTE u Mi9 i kvuli temto preprodejcum a pochybnym odemykacum. Na tom zasobovani evropy museli preprodejci vydelat balik. Letos to bude sypat primo firme Xiaomi.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 87

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!