VoLTE u Vodafone na místní rom funguje
no lebo tam je 888 snapdragon asi preto taká cena čo som pozerali MI11 veľmi ju nedoporučuju..Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 4 letyhej je to ale cinska verzia stale nevysiel globalne.. no za taku cenu to nema moc vyznam.. keby dali o sto menej tak budis , ale takto takuto vybavu za take ceny ee.. ved o 50 eur viac a uz mas vlajku Mi11 a to si o dost inde.. este F3 za tych 300 sa oplati ale inak slabota xiaomi celkovo zatial..
Jak dlouho POCO F3 máš ? Mě dorazilo dnes a Mi Unlock mi řekl, že musím 168 hodin čekat na odemčení ...Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 4 letyU mě na týdenní verzi fungují.
No TWRP taky vůbec vyjít nemusí ... při množství modelů co Xiaomi, Redmi a Poco chrlí ...Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 4 letyv pátek by mi taky měl dorazit můj nový poco f3Jen mám trochu strach z té fastboot instalace. Jak myslíte že bude dlouho trvat, než bude připravené nějaké funkční twrp? Asi jen odemču BL a počkám si na twrp, ať pak nemusím všecko instalovat znova atd ..
![]()
Fotky nie sú hrozné čo som pozeral video hlavný snímač je fakt dobrý a fotí ako samsung s21 no širokouhlý je taký no... tiež premýšľam či prejsť z mi note 10... lebo výkon... Tie problémy s dimmingem a overheatingom si myslím že všetko sa napraví aktualizáciami.Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 4 letyZdravím, chci si pořídit Poco F3, mám dotaz na majitele. Máte problémy s dimmingem a overheatingem?
Jen se ptám, jelikož na XDA jsou docela vyplašení....
EDIT: Ještě mě zajímá, zda jsou fotky opravdu tak zlé. Je mi jasné, že se kvalitou nerovnají Pixelu, ale myslíte, že s pomocí Gcam se k Pixelu alespoň přiblíží?
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 4 letyZdravím, chci si pořídit Poco F3, mám dotaz na majitele. Máte problémy s dimmingem a overheatingem?
Jen se ptám, jelikož na XDA jsou docela vyplašení....
EDIT: Ještě mě zajímá, zda jsou fotky opravdu tak zlé. Je mi jasné, že se kvalitou nerovnají Pixelu, ale myslíte, že s pomocí Gcam se k Pixelu alespoň přiblíží?
jop máš pravdu.. chcel by som aj ja vedieť fakt ako sú na tom fotky.. Či je to hrôza alebo je to fajn.Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 4 lety@SpeachyEagle tak on se ptá uživatelů, kdo ho už má. Najít na internetu to asi dokáže každý
Edit. Už vyšla aktualizace 12.0.4.x která opravila problém s jasem a vybíjením při nečinnosti. Jestli i s restarty, to ještě nikdo nepsal