Jak tak to sleduji, tak android 9 je velký průser co??
Mne funguje všetko ako má
Odoslané z Mi A1 pomocou Tapatalku
Nepomůže, mě to dělá to samé a včera jsem udělal Hard reset a dělá to pořád.dodoalexo píše:Tak to je zaujímavé. Skús len jednoducho reštartovať telefón. Banálna vec ale často pomôže.
Odoslané z Mi A1 pomocou Tapatalku
Máš ORANGE ? .... Mne ide orange po aktualizácií len H+Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 6 letyJa bývam na malej dedinke 500 obyvateľov pred touto špičkovou aktualizáciou na androide 8 som mal 4g potom som cez Holandsko blbol aj ja a svietilo mi tam H+ a po dnešnej zasa svieti 4G tak načo nejaká apk.
O2 pohoda podľa mňa to určite to opravia v niektorej aktualizácii je to jednoznačne chyba xiaomi.Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 6 letySlovensko....ORANGE....LTE - 4G....funguje vám?.....mne len H+
4ka ide aj mne pohode LTE, len ten ORANGE......to čo najviac potrebujem.Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 6 letyO2 pohoda podľa mňa to určite to opravia v niektorej aktualizácii je to jednoznačne chyba xiaomi.Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 6 letySlovensko....ORANGE....LTE - 4G....funguje vám?.....mne len H+
Tá malá aktualizácia 81 MB bol update z V10.0.2.0 na V10.0.3.0 .... môžem osobne potvrdiť ... inak ten LTE problém ma zožiera. .... Inak vyšla aj aktualizácia na Mi A2 Lite ... tam je novy BaseBand a LTE funguje normalné.Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 6 letyVerze android p V10.0.2.0 má 1074,9,mb je beta
Verze V10.0.3.0 má jen 1069,1,mb je už plná verze. Bohužel i tak má chybi a tak prý už vychází opravný balíček 80 mb..