[dada, haotian, xuanyuan]
 #535395  od redmagic
 před 3 dny
tak dnesnym dnom je Vivo X200 ultra ako posledny z rady top vlajok pre tento rok realitou, vychutnavajte :heart_eyes:
vyzera ze vsetky pasma ma, android auto by tiez mal fungovat ako u predchodcu
ak porovnavam sirokac ma spolu s top zoomom asi najlepsi ,maloktory vyrobca da do vlajky sirokac na urovni hlavneho senzoru, wau takze kto vela foti na sirokac a zoom pre toho je tento fon jednoznacna volba..
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
 #535417  od redmagic
 před 1 dnem
porovnanie top fotakov vivo a oppo , ja tam velmi rozdiely nevidim, mozno pri zoome trochu vynikaju viac ultry inak takmer na nerozoznanie..

jeho manzelka robila porovnavacku aj so xiaomi 15 ultra ci top vlajkou od samsungu
Luko69 se to líbí
 #535419  od redmagic
 před 1 dnem
hej kus to prehnali, zial ma najvyssi spomedzi ultra vlajok ale komu to vadi je tu model s ovela lepsim telom a v tomto smere idealne spravene oppo Find X8 ultra ,v teste su vramci fotakov minimalne rozdiely doslova obaja obstali na vybornu dokonca je lacnejsi o cca 100e ,navyse oppo a xiaomi maju 1´´ hlavny fotak ako asi jedini tento rok..
zase na druhu stranu vivo vynika a prebija oboch +konkurenciu vramci zoomu a ultra ma jednoznacne najlepsi sirokac..
vivo ma navyse gimbalovu stabilizaciu hlavneho fotaku co je velke+ oproti konkurencii a nejaku special vojensku armor ochranu krycieho skla ,teda nie tu klasicku gorila glass
inak kto by mal zaujem uz su na TS skladom ,pociatocne ceny celkom rozumne dali, viacmenej su podobne ako u xiaomi (takto cenovo +- cca zacinala aj xiaomi 15 ultra)
prip priamo odkaz na chinaplanet Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
 #535420  od redmagic
 před 1 dnem
ako nazivo to az tak strasne nevyzera.. neviem to uz musi kazdy posudit individualne nakolko mu to vadi to vystupenie fotakov

tu je dalsia porovnavacka od tejto slecny
 #535421  od Luko69
 před 1 dnem
Co som si pozeral nejaky porovnania, videa...tak myslim, ze vsetky tieto fotomobily fotia skvele, jeden je lepsi tam, jeden hentam, ale zaver je, ze hociktory kupis, lutovat to nebudes.
redmagic se to líbí
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!