[hermes]
 #211576  od Snopy
 před 9 lety
zdravím aktualizovalo mi to samo na anglicku verziu miui 7.1.4.0 a tam sa mi nedá naištalovať ani TWRP Recovery podla tu priloženeho videa a furt po reštartarte vlastne vyhodí v mi recovery update.zip fail ... niekto niake rady ? dakujem
edit:
Dokonca ani cez tu aplikáciu MiPCSuite mi nejde spárovať
 #211710  od nicon
 před 9 lety
Zdravím, mám probém,koupil jsem z bazaru redmi note 2,dal jsem preventivně factory recovery, mobil se restartoval a dostal se do trw recowery, dal jsem wipe všeho a asi jsem zaškrknul i internal storage,ted mi mobil nenaběhně a jen svítí logo, po stlačení power a volumedown se dostanu do fast boot, zkoušel jsem i power+ volume up se dostanu do TWRP 2.8.6.0, ale nevím jak dál díky
 #212120  od Snopy
 před 9 lety
Díky twrp sa mi už podarilo nahodiť cez fastboot .. ale další postup zlihal presne tam kde aj predošle pokusi nahodiť twrp čiže podla navodu som už tento obrázok nevidel (Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť) telefon sa rovno reštartol a MiRecovery znova vyhodil "update.zip signature verification failed"
 #212122  od VMach3
 před 9 lety
Pokud se ti podařilo nainstalovat TWRP přes fastboot, nesmíš telefon po instalaci TWRP zapnout do systému ale musíš hned do TWRP a tam nainstalovat místní rom. Když po instalaci TWRP zapneš telefon do čínské rom, dojde k přepsání TWRP zpět na MI-Recovery.
Snopy se to líbí
 #212127  od VMach3
 před 9 lety
Dej pouze Install, vyber rom a swipe to install. Po dokončení instalace dej wipe cache / dalvik a pak již můžeš restartovat do systému.
Snopy se to líbí
 #212169  od Snopy
 před 9 lety
díky :) ...prečítal som cele toto vlákno a pochopil som stoho že stable verzia nemá root dev má .. ak som si už nahodil stable pojde mi ju rootnuť normalne so supersu napr.(Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť) alebo musím nahodiť dev(piatkove aktulizácie-ak je to teda to iste)?
 #212173  od VMach3
 před 9 lety
Ano, stabilní verze neobsahují root, týdenní jej obsahuji.
Doinstalovat SuperSU do stabilní verze můžeš.
 #212252  od xan01.xan01
 před 9 lety
Dobry den, chtel jsem se zeptat TWRP je nutne instalovat pro ziskani root, nebo jaky je jeho vyznam pri instalaci ? Jestli dobre chapu root prava jsou jiz natavena ve Vasi instalaci verze systemu - v zip souboru jenz se instaluje pri update systemu. Omlouvam se za hloupy dotaz ale s OS Anroid teprve zacina,m. Dekuji za odpoved a preji hezky den. PS: Pri instalaci TWRP staci pouze nainstalovat program nebo je potreba provest manualni flashovaci proces jak je popsanz v ENG na strankach ? Predpokladam ze "Aktualizace" v "Nastrojich" dle Vaseho navodu provede anglicky popsanz flashovaci proces automaticky ?
 #212436  od xan01.xan01
 před 9 lety
Dobry vecer, mam Xiaomi redmi note 2, Andtoid 5.0.2 MIUI 7.0.66 CS/sk / stabil verzi. Jiz jsem si do ni nainstaloval vsechny programy a optimalizoval si nastaveni k obrazu svemu. Ma to jediny nedostatek, ze MIUI neni rootnute a nechce se mi prehravat uplne nova romka a vse znovu preinstalovavat. Je prosim nejak mozne rootnout i soucansnou verzi abych nemusel vse prehravat ?. Predpokladam, ze pokud v TWRP recovery nahraji binary SuperSu tak tim se telefon nerootuje ? Je mozne nejak rootnout bez nutnosti prehrat za uplne novou verzi ? DIky a preji hezky vecer
 #212523  od VMach3
 před 9 lety
Nainstalováním SU binary se telefon rootne, poté je ještě potřeba z obchodu nainstalovat aplikaci SuperSU. Nebo můžeš v TWRP nainstalovat kompletní balíček SuperSU.
K tvé verzi miui, máš neoficiální bastl od prodejce. Nejedná se CZ/SK ROM, navíc je hodně stará a aktualizaci na takovou rom nedostaneš. Doporučuji nainstalovat zdejší.
xan01.xan01 se to líbí
 #212958  od Svihla.l
 před 9 lety
Zdravim vsechny. Jsem cerstvy majitel RN 2 ktery jsem zakoupil od prodejce u nas v cr. Mam v nem verzi MIUI 7 by xiaomi.eu 6.2.18/tydenni. Budu si muset nainstalovat TWRP, abych mohl udelat update na nejnovejsi miui odsud. Dekuji za info
 #212980  od Miso122
 před 9 lety
Mozno, skus nahodit najnovsiu verziu miui 6.2.25 cez updater a ak budes mat stastie spravi to automaticky a mirecovery prepise na twrp. Ak sa nepodari, musis twrp flashnut manualne a rom nainstalovat tade.

Sent from Redmi Note 2 via Tapatalk
 #212998  od Svihla.l
 před 9 lety
To jsem uz zkousel. Restaetoval se telefon a nabehlo miRecovery, takze Twrp tam asi nemam. A zadalsi to vyhodilo chybu a neaktualizoval se. Dnes vecer si vse poradne a podrobne proctu a pak to zkusim udelat. Uz jsem psal prodejci beryko.cza o zaruku neprijdu, ikdyz tam bude Twrp.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 18

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!