[Nezaradené témy]
 #8538  od Osbourne
 před 11 lety
OK

mohu se Ti nějak revanžovat za tvůj čas? Jinak bych to do kupy nedal, počítám, že teď to už pojede.
MIUI mě uchvacuje, je to jako iOS, ale s tím co ten skutečnej neumí. Vaše práce je nedocenitelná.
 #8547  od ingbrzy
 před 11 lety
v menu advanced by to malo byt.. presne neviem.. v CWM som nebol uz od vianoc.. :) od kedy mam Mi2.. :)
 #8549  od Danny
 před 11 lety
Zdravím, system se formátuje v Mounts and Storage, pak možnost format /system. Mám stejný problém jako Osbourne, a to jsem zkoušel už i formátovat system partition, ale Google apky pořád ne a ne se ukázat. :(
 #8551  od ingbrzy
 před 11 lety
ok... z adresara system/app vymazte Transfer.apk ... a opat nahrajte gapps... tym sa pre nich uvolni miesto...
 #8556  od Victor
 před 11 lety
[quote="ingbrzy"]
ok... z adresara system/app vymazte Transfer.apk ... a opat nahrajte gapps... tym sa pre nich uvolni miesto...
[/quote]
Co je to vlastně za aplikaci? Předpokládám, že na ploše se jmenuje Přenos. Kdy a jak se dá využít?
 #8558  od ingbrzy
 před 11 lety
Ak mas dva telefony s miui,  prenesies subory cez wifi medzi nimi..  Tak ako cez Bluetooth ale toto ide cez wifi..  Ako Wifi Direct...

~Tapatalk 4~
 #8562  od Victor
 před 11 lety
Tak jsem si to myslel dobře, že to nevyužiju. Zatím neznám ve svém okolí nikoho s MIUI. Až budu potřebovat místo v systému, vím co můžu obětovat.  ;)
 #19536  od Petepicket
 před 11 lety
Chtěl bych se zeptat co bych mohl ještě z instalačního balíčku smazat aby to němělo vliv na běh systému a získal více místa pro gapps. Po odstranění transfer a email (nepotřebuji) jsem na tom smístem následovně (viz. screenshot).
Předem děkuji.
Přílohy
Screenshot_2013-09-22-09-22-49.png
 #19538  od ingbrzy
 před 11 lety
Ktory telefon?  Mas 3.9.20...? Tam sme viac optimalizovali png a tym usetrili viac miesta...

[img width=360]Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť[/img]

~Tapatalk 4~
Naposledy upravil(a) ingbrzy dne 22 Zář 2013, 09:35, celkem upraveno 1 x.
 #19544  od ingbrzy
 před 11 lety
tak skus este nieco teda vymazat...
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!