[aries]
 #93155  od muser61
 před 10 lety
Uzna predajca reklamaciu, ak sa s mojim mobilom potom nieco stane?
 #93315  od Endli
 před 10 lety
muser61 píše:Uzna predajca reklamaciu, ak sa s mojim mobilom potom nieco stane?
Pokud ti spadne a rozbije se na sracky,tak ti reklamaci neuzna nikdo. Jinak mas moznost pred reklamaci udelat flash na V5.
 #93325  od muser61
 před 10 lety
To mi je jasne, skor som myslel opotrebovanie HW alebo nahodne pokazenie HW suciastky..
Ale este stale nikto neodpovedal, ci sa tou aktivitou strati zaruka.
 #93333  od SpPes
 před 10 lety
muser61 píše:To mi je jasne, skor som myslel opotrebovanie HW alebo nahodne pokazenie HW suciastky..
Ale este stale nikto neodpovedal, ci sa tou aktivitou strati zaruka.
De jure: áno,
De facto: nie. Nikto nedokáže zistiť ze tam bola iná romka. Mi2s ma odomknuty bootloader
 #93334  od VMach3
 před 10 lety
Xioami nemá zamknutý bootloader ani žádnou jinou ochranu proti flashovaní telefonu. Tak jako to dělají ubozí výrobci (SAMSUNG, HTC, LG, SONY, HUAWEI) aby pak strašili majitelé telefonu že stratí záruku zásahem do SW telefonu.

z Mi 3W
 #93542  od davfiala
 před 10 lety
Já být váma, tak bych moc nejásal. Je to ten Ivan's build, co jsem sem už dával. Takže jsou to stále ty stejně splácané podělané ovladače z V5 u kterých spoustu věcí nefunguje jak má.
kules se to líbí
 #93580  od kules
 před 10 lety
Tak to jsem čekal,myslel jsem,že to vypustí,až odladí těch pár bugu a bude to 100% funkční...
 #93615  od Endli
 před 10 lety
Možná se pletu,ale pokud vím,tak "Ivanova" verze tady na fóru už samostanou diskuzi má a je tam i bez problému ke stažení, tak mi moc nedává smysl, proč by tady místní moderátoři zakládali téma na stejnou věc akorát pod jiným názvem a navíc bez dowload linku, který ani není na cizích MIUI fórech? Navíc se mi nechce věřit, že by "Ivanovu" verzi vydávali za svoji oficiální Special Edition. ???
 #93618  od Endli
 před 10 lety
Mimochodem tu Ivanovu verzi používám už asi týden a zatím bez sebemenších problémů s funkčností spojenou s ovladačema nebo podobně. Jede mi všechno jako wifi,BT,Data,foťák atd.
Spíše naopak můžu říct, že oproti V5 mi ještě ani jednou nepřestala fungovat dotyková plocha. Samozřejmě nepočítám to, že tam chybí hodně podrobnějších nastavení a funkcí, když to není Final verze, ale i tak jde mobil vklidu používat. ;)
 #93649  od davfiala
 před 10 lety
Endli píše:Možná se pletu,ale pokud vím,tak "Ivanova" verze tady na fóru už samostanou diskuzi má a je tam i bez problému ke stažení, tak mi moc nedává smysl, proč by tady místní moderátoři zakládali téma na stejnou věc akorát pod jiným názvem a navíc bez dowload linku, který ani není na cizích MIUI fórech? Navíc se mi nechce věřit, že by "Ivanovu" verzi vydávali za svoji oficiální Special Edition. ???
Moje téma je leaknutá beta verze. Zde bude "oficiální". Ivan je oficiální vývojář, který dostal za úkol vydávat souběžně verzi na KK pro "geeky". Nedočkavci mohou vyzkoušet WIUI, které je v češtině a na poslední verzi.
Přílohy
Screenshot_2014-09-15-11-37-31.png
Screenshot_2014-09-15-11-37-31.png (87.34 KiB) Zobrazeno 3977 x
Screenshot_2014-09-15-11-11-58.png
Screenshot_2014-09-15-11-11-58.png (279.19 KiB) Zobrazeno 3977 x
 #94518  od muser61
 před 10 lety
Tak zajtra to tu konecne mame.. kto to planuje ihned vyskusat?
Ak by som chcel ist naspet na MIUI v5, postup je ten isty len vyberem ROM MIUI v5 zip balik?(fastboot...)
S MiRecovery to neurobi nic? (upravenie,vymazanie.. v tychto veciach niesom velmi scitany)
Vybera sa tam niekde pri instalovani system? Ci by sa dalo ze na system one si ponecham MIUI v5 a na system two by som nahodil MIUI v6.
 #94526  od davfiala
 před 10 lety
muser61 píše:Tak zajtra to tu konecne mame.. kto to planuje ihned vyskusat?
Ak by som chcel ist naspet na MIUI v5, postup je ten isty len vyberem ROM MIUI v5 zip balik?(fastboot...)
S MiRecovery to neurobi nic? (upravenie,vymazanie.. v tychto veciach niesom velmi scitany)
Vybera sa tam niekde pri instalovani system? Ci by sa dalo ze na system one si ponecham MIUI v5 a na system two by som nahodil MIUI v6.
V6 a V5 ti asi zároveň nepoběží. Podlě mě bude všechno padat.
 #94530  od sohun
 před 10 lety
davfiala píše:V podstatě ne, jsou tam nějaká Wajkova vylepšení a ČJ. Osobně bych si počkal na WIUI z "special" buildu.
doufám ze vyjde a nevysere se na to

@Mi2
 #94536  od muser61
 před 10 lety
davfiala píše: V6 a V5 ti asi zároveň nepoběží. Podlě mě bude všechno padat.
Tak ale hned po prvej instalacii uz mame v5 a zaroven v6, ci to treba dva krat zase nainstalovat, alebo sa tam vybera niekde, ze naraz na obidva systemy.
Alebo si to myslel tak, ze az po prepnuti to bude padat? Cize ak by som tak chcel tak hned po prepnuti vzdy zrobit factory reset a tak by to aj fungovalo ne?
 #94537  od davfiala
 před 10 lety
Před instalací budeš muset udělat factory reset. Pokud přepneš z V6 na V5, tak budeš zas muset udělat factory reset. Já bych si raději udělal nandroid backup v CMW, pak nainstaloval na oba systémy V6 a pokud budeš chtít zpět V5, tak obnovíš nandroid v CMW i s daty a se vším.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 47

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!