Já to chci do cihlového baráku. Taky jsem zvědavý zda zigbee zásuvka bude fungovat jako repater signál, jak jsem někde četl.
To by ma zaujímalo kde :).
Nič také v nastavení zásuvky nemám.
Ano, s Gateway se nic nedělá, je to jen otázka nastavení telefonu. Stačí mít root editovat soubor hosts jak radí v návodu, otevřít MiHome, která načtě seznam rádií včetně těch českých, česká rádia stačí označit jako oblíbená a po přihlášení do MiHome kdykoliv v budoucnu i z jakéhokoliv telefonu jsou automaticky dostupné i české stanice bez ohledu na to jesli má zařízení root a není potřeba provádět žádné změny. MiHome si prostě napořád pamatuje www adresu streamu toho rádia :) Je to otázka 2 minut i když kvalita reprodukce z Gateway je nic moc a rádio od Xiaomi vzhledem k těmto omezením kupovat nehodlám. S trochou šikovnosti by to člověk zprovoznil i na VPS / PC doma na GitHubu je zdroják.bobjirous píše:Zkoušeli jste někdo reálně udělátko ximiraga.ru na změnu rádio stanic na Gateway? Celkem bych třeba to Rádio Beat přivítal, ale nerad bych si rozdrbal Gateway, nedejbože nasadil nějakou škodnou. Díky.
Tu dns stačí dopsat pouze dočasně a po přidání našich rádií do oblíbených, ji zase vymazat.dudilek píše:Ja osobne nie.
Root nemám, dns meniť nebudem.
V konečnom dôsledku by som gateway ako rádio ani nepoužíval, keďže to má na hudbu trochu slabý reproduktor. Keby som chcel ráno automaticky zapnúť rádio, urobím to cez tasker + kvalitný BT reproduktor.
psedma píše:Kde nastavím, aby "my devices" vypadaly tak dobře jako tvoje?
A tři brány? Funguje spolupráce zařízení pod různými branami dobře? Asi budu potřebovat taky používat více gateway... Těch zásuvek bych potřeboval moc na pokrytí mých potřeb :-D
Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk