[Nezaradené témy]
 #219127  od Ywann
 před 9 lety
Ahoj všem
Tak včera mi dorazila PB 16000 z GearBestu.
Dobil jsem jí 2A Asus nabíječkou a začal dobíjet připravené vybité mobily.

Jaké bylo mé překvapení, když nabila pouze Samsung S3 a Samsung S4 mini......jednou.
Teď už jen bliká poslední dioda.

Máte někdo radu?......zlepší se kapacita?.....musí se baterie formátovat?
Pevně doufám, že to je originál, dle kódu ověření ano.....dovnitř se mi lézt nechce....

Děkuji
 #219190  od adavid
 před 9 lety
Když jsem nabíjel powerbanku 10000 mAh tak vždycky před prvním použitím, jsem ji dal na nabíječku a doplna nechal nabít. Po nabití jsem počkal cca hodinu a dal znova nabít doplna. Nabíjím s ní 2x note2 a z toho v powerbance zůstane tak cca 20% kapacity. Nabíjím když mám na mobilu cca 10% baterky a vždy do 100%. To se týká prvního nabití banky, jinak banku nabíjím jak mám jednu diodu. Někdy ji vyšťavím úplně. Kolik mají ty mobily kapacitu baterií?

odesláno z XRN2
 #219192  od Ywann
 před 9 lety
Obě baterie jsou starší, původní a originální.
S3 má 2100mAh
S4 mini má 1900mAh

Uvidíme další cyklus.....
 #221775  od Ywann
 před 9 lety
Tak po deseti cyklech je situace stále stejná a jsem z toho dost rozladěn.
Stále to nabije jen 1x S3 a 1x S4mini.....dál už jen bliká poslední led dioda a nabije to tak 20% S3.....to bych očekával od PB s kapacitou max 8.000 mAh a né s dvojnásobnou.
Kupoval jsem si tuto PB z GB kvůli recenzím, kde někteří píšou dokonce 7x Iphone 5S!!
Předchozí PB z Ali nabije stejně......psali na ní 20.000 mAh a stála 250,-......ta si alespoň nehraje na originál...

Mám sto chutí napsat GB, že nejsem spokojen!....

Dáte nějakou radu?
 #221817  od marecek01
 před 9 lety
Přišel někomu z alliexpresu original? Včera jsem si objednal. Nekoukal jsem tady na fórum a teď mě to děsí.
 #221821  od Ohm711
 před 9 lety
Po několika cyklech se kapacita může změnit o pár procent, ale určitě se nezdvojnásobí.
Buď máš fake nebo vadný kus. Napiš jim a pokud to nebudou chtít řešit (což asi nebudou, protože to jsou zmrdi), tak to řeš přes paypal. Odhalit fake vetšinou není problém. Info je na netu mraky.
Ideálně rozdělat a máš hned jasno.

I banggood přiznává, že se může stát, že zákazník od nich obdrží fake. Garantují ale resend nebo refund.

Na ali jsou originály i faky. Chce to kupovat od ověřených prodejců, koukat na hodnocení a hlavně na cenu. Nikdo ti neprodá originál o 50% levněji...
Pokud ale prodejce píše, že se jedná o originál a obdržíš fake, tak bys měl bez větších problémů dostat peníze zpět. Vždy ale trvej na tom, že mu to nechceš poslat zpátky. Poštovné u těchto těžkých věcí je drahé a nikdo ti to neproplatí.
 #222056  od Ywann
 před 9 lety
Tak zástupce GB nabídnul maximálně 7USD jako odškodnění.
O polovině ceny a ani o vrácení celé platby nechtěl ani slyšet.
Tak si asi počkám na nějakou akci s PB 10.000 mAh a slevu na to douplatním...

Mimo jiné, včera jsem PB rozebral a je to podle mě na 100% orifinál.
- kód použit jen 1x
- v USB portu vygravírováno MI
- manuál vytištěn na správném formátu papíru
- přišroubováno z obou stran a elektoronika ve standartní podobě
- čip TI
- modré baterie LG
- teplotní čidlo
20160411_172045.jpg
20160411_172045.jpg (2.41 MiB) Zobrazeno 3791 x
20160411_172024.jpg
20160411_172024.jpg (1.8 MiB) Zobrazeno 3791 x
Takže se jedná pravděpodobně o vadný kus..... :'(
 #222444  od adavid
 před 9 lety
Včera mi přišla z GB nová powerbank, kterou jsem reklamoval. Paráda :-)

odesláno z XRN2
 #222475  od Ohm711
 před 9 lety
Ywann: máš origo, takže bohužel vadný kus.
Osobně bych to řešil přes paypal. Z gearbestu jsem objednával 2x a ani jednou zásilka nedorazila a odmítali vrátit peníze nebo poslat znovu. S pomocí paypalu jsem v obou případech dostal peníze zpět.
 #222515  od burdyr
 před 9 lety
Ywann: mel jsem uplne stejny problem, taky jsem ji nakonec rozebral, ale clanky jsou v poradku. Gearbest se mi ani neracil na reklamaci odpovedet. Ale to me ani neprekvapuje, protoze reklamaci na rozbite kryci skla chteli resit zaslanim zpet a vracenim penez,tj asi 6$. Fakt smejdi, nic od nich nebrat.

Odesláno z mého 2014813 pomocí Tapatalk
 #222572  od Ywann
 před 9 lety
Prevděpodobně tedy přijmu jejich "milodar" v podobě 7USD, jelikož jsem to z určitého důvodu zaplatil napřímo a ne přes PayPal.
Ani vlastě netuším jak bych to přes ně mohl reklamovat....
Uvidíme co příště.....

Pokud by jste měl někdo nějaký slevový kupon na PB 10.000 mAh, byl bych moc vděčný...
 #223318  od Ywann
 před 9 lety
Po dalších 3 dnech jsem chtěl přijmout jejich nabídku refund 7 USD a tak jsem jim ještě jednou do GB napsal a poslal jsem jim i fotky rozebrané PB s tím, že když to jinak nepůjde, tak jejich nabídku na vrácení části peněz přijmu.
Opět se mi ozvala jakási Mabel s tím, že PB 16000 mAh je momentálně nedostupná a dlouho nebude na skladě.......proč asi???!!!
A nabídla refund 10USD.....zvláštní, předtím tvrdila, že 7USD je opravdu maximum co může nabídnout....

Objednával teď někdo tuto PB?....Máte info o nedostupnosti??..... Nebo zase kecají....
 #229201  od znt
 před 9 lety
Ahoj, má někdo zkušenost s koupí powerbanky na Mall.cz? Přemýšlím jestli koupit powerbanku na Mall.cz nebo raději na ověřeném Mironetu.
 #229234  od jiri.mrazek
 před 9 lety
Naposledy jsem objednával tu Pro verzi - 10000mAh USB C od tohoto prodejce na Ali: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť

Baterka dorazila asi za 10-12 dní a bez problémů :) je to originál
 #229239  od liborrr
 před 9 lety
Také jsem teď koupil tu 10000mAh Pro verzi, podezřelá se mi nezdá, číslo jsme zadával na verify první, Mi4c to nabije téměř třikrát (čekal jsem že to bude třikrát naplno, ale napotřetí to bylo cca do třičtvrtě - třeba se ještě polepší ), funguje dobíjení obojí zároveň, dodání cca 12dní. Teď je cca o 5USD levnější než jsem kupoval já. Je k ní i gumové pouzdro.
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
Naposledy upravil(a) liborrr dne 25 Kvě 2016, 20:46, celkem upraveno 1 x.
 #229540  od znt
 před 9 lety
Já chci spíš koupit tu 16000mAh. Asi si raději připlatím a koupím si to z ověřeného Mironetu.
 #230916  od octavius
 před 9 lety
liborrr píše:Také jsem teď koupil tu 10000mAh Pro verzi, podezřelá se mi nezdá, číslo jsme zadával na verify první, Mi4c to nabije téměř třikrát (čekal jsem že to bude třikrát naplno, ale napotřetí to bylo cca do třičtvrtě - třeba se ještě polepší ), funguje dobíjení obojí zároveň, dodání cca 12dní. Teď je cca o 5USD levnější než jsem kupoval já. Je k ní i gumové pouzdro.
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
Aky je prosim rozdiel medzi C-ckovou verzi a klasickou 10000mAh verzi? Dik moc.
 #230934  od liborrr
 před 9 lety
jestli se nepletu, tak jich vidím několik:
- sama nabíjet lze jen přes USB C (ale může nabíjet přes mikro nebo C ostatní zařízení - resp. cokoli co jde strčit do USB A)
- potom její velikost - je podobně veliká jako mé mi4c a placatá - dá se strčit s telefonem do kapsy úplně v pohodě
- ale hlavní bych viděl v quick charge, kdy se sama i telefon umí nabít podstatně rychleji, pokud to telefon podporuje a to je pro mne zásadní - musím říci, že ta rychlost je znát, neměřil jsem přesně, ale myslím, že se mi nabije rychleji než 5000 standardní co jsem měl doteď
octavius se to líbí
 #233347  od MáHoJakoTyč
 před 8 lety
Je normální že mi powerbanka 16000 originál nabíjí telefon jenom kolem 0.60-0.80A (občas to chvíli vyskočí na 1A)? Nabíječka mi telefon nabíjí při 1.30-1.50A. A nevim jak tu powerbanku donutit aby mi do telefonu postila těch 1.5A. Jinak samotná powerbanka se dobíjí kolem 2.1A.
 #308996  od Matusak
 před 7 lety
zdravim,

dnes som si kupil xiaomi 10400mah powerbanku a po zhliadnuti videi, roznych stranok k tejto tematike, tak som rozobral aj moju a niesom z nej nadseny
pocitam ze tato asi nebude original ale bude fake ze ?

najhorsie je ze som si to kupil na slovensku v znamom obchode
Přílohy
3.jpg
2.jpg
1.jpg
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!