[lavender, violet]
 #444174  od Sonic1SVK
 před 5 lety
Mozno niekomu pomoze
If you flashed TWRP, but you can't get into the TWRP recovery screen, this is for you:
I was having the same issue, but this phone is tricky.
Just DON'T USE fastboot boot recovery.img

1. Boot into Fastboot screen
2. fastboot flash recovery recovery.img
3. Check if flashed ok in the cmd prompt and remove the usb cable while the fastboot screen is on
4. Keep pressed Volume UP + POWER until the phone reboots - after the first vibration, remove your finger from power button, but keep Volume UP.
5. You should boot into TWRP screen.

If you use "fastboot boot recovery.img" - the old recovery from gets back - DON'T USE IT
 #444219  od Juraš
 před 5 lety
Provedl jsem vše podle návodu pro Note 7 zde na fóru a žádný problém. Pozor jen na postup po instalaci TWRP pro android 9.
Děkuji Vmach3 za návod. :-B
 #445156  od hroscanik
 před 5 lety
Prosím pomoc. Mě se telefon po instalaci twrp hned sám restartuje aniž bych stihl vytáhnout kabel. Objeví se obrazovka odemknout android a místo twrp je tam originál. Je nějaká rada?
Dik
 #445169  od Pinta Prkola
 před 5 lety
Mělo by stačit jen HNED těsně po instalaci podržet a přidržet hlasitost nahoru .
 #445212  od hroscanik
 před 5 lety
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
před 5 lety
Prosím pomoc. Mě se telefon po instalaci twrp hned sám restartuje aniž bych stihl vytáhnout kabel. Objeví se obrazovka odemknout android a místo twrp je tam originál. Je nějaká rada?
Dik
Pomohla instalace přes příkazovy radek a hlavne pak formatovat telefon.
 #445219  od robsik
 před 5 lety
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
před 5 lety
před 5 lety
Dik
Kouknete do diskuze v navodu na instalaci twrp
 #445782  od Matúš Marinič
 před 5 lety
před 5 lety
před 5 lety
Dik
Zdravím, ale ked som fal formát a potom chcel ist zase do twrp, tak zase tam je to povodne
 #445784  od Sonic1SVK
 před 5 lety
Lebo to flashujes blbo. Sakra precitaj si to. Mas to radsej cez prikazovy riadok.
3. Check if flashed ok in the cmd prompt and remove the usb cable while the fastboot screen is on
4. Keep pressed Volume UP + POWER until the phone reboots - after the first vibration, remove your finger from power button, but keep Volume UP.

Ked pouzijes ten MIUI script flashuje to blbo
fastboot boot recovery.img toto to pouziva v tom .bat subore

Mas to hore hned . Nedaval som to tam pre srandu :-B
 #445794  od VMach3
 před 5 lety
MIUI script flashuje dobre. Jen je třeba si k němu přečíst manuál.
hroscanik se to líbí
 #445842  od hroscanik
 před 5 lety
před 5 lety
MIUI script flashuje dobre. Jen je třeba si k němu přečíst manuál.
Jen note 7 s ním moc nekamarádí :-)
 #445853  od VMach3
 před 5 lety
Těžko říct kde je problém, já s MIUIos.cz_fastboot_toolkit ani u Redmi Note 7 nemám problém, a nejsem jediný, viz třeba @Juraš několik příspěvků výše.
 #445860  od Daxa
 před 5 lety
Taktiež som s tým trocha bojoval ale vtedy mi pomohla rada že po stlačení lubovolnej klávesu som hneď vytiahol usb kábel a pritom držal vol+ a power na druhú to vyšlo,je pravda že Redmi note 7 problémy má.
 #445863  od Sonic1SVK
 před 5 lety
Kód: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
@ECHO OFF&PUSHD %~DP0 &TITLE Instalacia TWRP
mode con cols=59 lines=27
color 2F
:devicetest
fastboot.exe devices|findstr /E "fastboot"  > NUL
IF %ERRORLEVEL% EQU 0 (
	GOTO OK
)
cls
@echo.
@echo.
echo Telefon nie je pripojeny. Cakajte prosim...
echo Uistite sa, ze telefon je v rezime FASTBOOT (Obrazok so zajacom MITU).
echo TWRP recovery rozbalte a premenujte na twrp.img v tejto zlozke.
echo,
echo Ako spustit rezim FASTBOOT?
@echo.
echo Pri vypnutom telefone stlacte a podrzte tlacidlo Hlasitosti nadol + zapinanie kym sa neobjavi logo MI
GOTO devicetest
:OK
@echo.
echo Telefon je spusteny v rezime FASTBOOT...
@echo.
echo Stlacte akekolvek tlacidlo pre potvrdenie nahrania TWRP recovery...
echo TWRP recovery rozbalte a premenujte na twrp.img v tejto zlozke.
pause > NUL
fastboot flash recovery twrp.img 
cls
echo Hotovo!
@echo.
echo Drzte tlacidlo zapinania a hlasitost pridať pre restartovanie do TWRP recovery...
pause > NUL
exit
Takto by to malo fungovat. Skopirujte riadky medzi code a prepiste instalacia_twrp_windows.bat

V prilohe mate .zip bez recovey. Mozte skusit . Vidno to len cez WEB
Přílohy
Prepiste obsah Fastboot toolkit
(557.61 KiB) Staženo 178 x
 #446134  od ko33
 před 5 lety
Ahoj, mohu potvrdit tenhle návod funguje
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
 #446395  od sipka
 před 5 lety
před 5 lety
Lebo to flashujes blbo. Sakra precitaj si to. Mas to radsej cez prikazovy riadok.

Ked pouzijes ten MIUI script flashuje to blbo
fastboot boot recovery.img toto to pouziva v tom .bat subore

Mas to hore hned . Nedaval som to tam pre srandu :-B
Potvrzuji že tento postup funguje, jeden příkaz z CLI

a stisk Volume UP + POWER .
Ani není nutné odpojovat kabel.

TWRP jsem stáhnul z linku pro Stabilné verzie MIUI CZ&SK Redmi Note 7

#453100  od neubig
 před 5 lety
před 5 lety
Potvrzuji že tento postup funguje, jeden příkaz z CLI

a stisk Volume UP + POWER .
Ani není nutné odpojovat kabel.

TWRP jsem stáhnul z linku pro Stabilné verzie MIUI CZ&SK Redmi Note 7

Ahoj. Tak postupuji podle tohoto návodu, ale vždy při instalaci zdejší rom (xiaomi.eu_multi_HMNote7_V11.0.3.0.PFGCNXM_v11-9) v TWRP vyskočí červená hláška

Proces Updater skončil s CHYBOU: 7

a takto mi to končí i v Orange project, který jsem pro jistotu taky vyzkoušel..
 #453118  od Sonic1SVK
 před 5 lety
MD5 sucet ti sedi? Dufam, ze ten .zip nerozbalujes.
Mas verziu PFGCNXM? Pokial nepostnes log z recovery tak to je na prd. Mozme len hadat
 #453120  od neubig
 před 5 lety
Teď jsem zkoušel po několika dalších nezdarech postup z xda (Status 7 error is caused while the ROM’s updater script file checks to see if the phone model of your phone is compatible with the ROM you are installing, called “asserts”....) + jiny usb port, jestli neblbne, a konečně se povedlo :sweat:
 #453407  od hemendex
 před 5 lety
tak snad sa teraz pytam v spravnom vlakne:
Instaloval som nove TWRP na Redmi Note 7 - to co je tu najnovsie 3.3.0.0 (v sekcii stable rom pre tento model, ale nainstalovanu mam aktualnu tyzdnovu), robil som to predtym uz ikskrat, ale teraz mi po restarte vybehne hlaska: Zadajte heslo pre dešifrovanie zariadenia po reštarte, klasicky PIN nefunguje, ani heslo do MIUI, po restarte do TWRP mi zablokuje interne ulozisko (tiez pyta heslo, resp. zobrazi internu pamat 0 MB).
Prosim, stalo sa to uz niekomu a vie mi poradit? Lebo posledna moznost je factory reset, ale mam pocit, ze ani ten nerozchodim, ked mam zablokovanu vnutornu pamat :(
(uvedomujem si, ze sa to tu mozno uz riesilo, ale naozaj som tu nenasiel ziadny navod)
 #453412  od VMach3
 před 5 lety
Zruš šifrování volbou Formátovat Data v TWRP.
 #453419  od hemendex
 před 5 lety
Uz sa stalo, nahadzujem vsetko nanovo, len poslednu zalohu mam spred mesiaca... to nevadi, len nerozumiem, co sa pokaslalo, lebo som nahadzoval OFICIALNE TWRP priamo z tejto stranky - aspon je vedene ako oficialne (v stable rom) a robil som presne ako vzdy, cize... asi sa stava...
kazdopadne vdaka za pomoc, hoci teda za cenu tovarenskych nastaveni :(
 #453432  od krtko_robko
 před 5 lety
Tiež mi zablokovalo úložisko keď som robil aktualizáciu na MIUI 11 ktorá skončila chybou.. :smiley: Horšie bolo že som nemal nič zálohované :joy:
 #453451  od loly
 před 5 lety
Skús ešte :
TWRP 3.3.1-1001-DX
Pred format DATA

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!