[SmartWatch]
 #479018  od Sentinel
 před 4 lety
@Snkekcek

Tak jsem si stáhnul ten tvůj bin soubor a kouknul se, co tam máš:

a) doporučují ti změnit obrázek pro ta čísla počtu kroků a vzdálenosti - konkrétně velikost (klidně bych tam dal ty sekundový tj. obr. 11 až 20), protože se ti to nevleze do obrázku, ta vzdálenost určitě ne, protože se zobrazuje ve formátu x.xx km tzn. např. 1.52 km nebo 10.37 km a ty dvouciferný km se ti tam už s tímto obrázkem (rozuměj velikostí fontu) nevejdou

b) tu vzdálenost uděláš úplně stejně jako ty kroky (předpokládám, že to děláš v aplikaci GTR Watch Face Editor), jen tam musíš doplnit oddělovač tzn. obrázek s tečkou. Příponu nemusíš, protože tu už tam máš natvrdo, to jsou ty km
Snkekcek se to líbí
 #479020  od Snkekcek
 před 4 lety
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
před 4 lety
@Snkekcek

Tak jsem si stáhnul ten tvůj bin soubor a kouknul se, co tam máš:

a) doporučují ti změnit obrázek pro ta čísla počtu kroků a vzdálenosti - konkrétně velikost (klidně bych tam dal ty sekundový tj. obr. 11 až 20), protože se ti to nevleze do obrázku, ta vzdálenost určitě ne, protože se zobrazuje ve formátu x.xx km tzn. např. 1.52 km nebo 10.37 km a ty dvouciferný km se ti tam už s tímto obrázkem (rozuměj velikostí fontu) nevejdou

b) tu vzdálenost uděláš úplně stejně jako ty kroky (předpokládám, že to děláš v aplikaci GTR Watch Face Editor), jen tam musíš doplnit oddělovač tzn. obrázek s tečkou. Příponu nemusíš, protože tu už tam máš natvrdo, to jsou ty km
Díky za odpověď. Vzhled neřeším, dokážu upravit jakkoliv, nahráním jiného písma úpravou pozadí.. Ale nejde mi přidat do json ukazatele vzdalenosti km. Vždy když chci zabalit Bin tak to nefunguje. Mohl by si je zkusit přidat, jedno kam jedno jaké písmo a zabalit Bin jestli ti to půjde?
 #479023  od Sentinel
 před 4 lety
@Snkekcek

Zkus to, místo oddělovače a přípony tam je obrázek pomlčky
Přílohy
Snkekcek se to líbí
 #479024  od Snkekcek
 před 4 lety
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
před 4 lety
@Snkekcek

Super! Moc děkuju :) Teď už to zvládnu upravit. Ještě jednou velké DÍKY.
 #479027  od Snkekcek
 před 4 lety
před 4 lety
@Snkekcek

Bohužel, po nahrání do hodinek se nezobrazuje puls, kroky ani kilometry. Možná mi špatně funguje program watch face editor.. Nemohl by si otevřít tenhle Bin, podívat se jestli se vše zobrazuje, zabalit Bin a zase poslat?

EDIT: Vyřešeno. Musí být nastavena přípona km jako obrázek jinak to nefunguje. Děkuji za pomoc.
 #479254  od marabu007
 před 4 lety
před 4 lety
prosím vás chlapci, kde by som zohnal tento skin? samozrejme trochu by som ho chcel upraviť,, velmi sa mi páči,,
Obrázek
Pouze pro STRATOS :-(
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
 #479732  od Sentinel
 před 4 lety
Tady si můžeš stáhnout a upravit ciferník:

#481178  od jakubpoloprutsky
 před 4 lety
před 4 lety
Watchface editor v 8.4

Případně beta verze v8.5:

Děkuji a kde najdu prosím nějaký podrobný návod jsem úplný blb na toto.
 #481180  od Horatius80
 před 4 lety
@jakubpoloprutsky, bohužel podrobný návod neexistuje, pouze stručný přímo v aplikaci (anglicky nebo rusky). Předpoklad je základní znalost práce s editorem obrázků (Malování minimum, ideálně aspoň GIMP/Photoshop). Já jsem si základy osvojil při tvorbě ciferníkú pro BIPy, hodně hodně načtených příspěvků abych pochopil jak a co je možné upravit v .JSON, logiku a souvislost obrázků objektů atd atd ... tetno editor je spíš taková nadstavba, ketrá sjednotila editaci JSON v poznákovém bloku a ručné počítaní souřadnic obrázků ... na sepsání návodu je toho moc. :thinking:
 #481181  od jakubpoloprutsky
 před 4 lety
před 4 lety
@jakubpoloprutsky, bohužel podrobný návod neexistuje, pouze stručný přímo v aplikaci (anglicky nebo rusky). Předpoklad je základní znalost práce s editorem obrázků (Malování minimum, ideálně aspoň GIMP/Photoshop). Já jsem si základy osvojil při tvorbě ciferníkú pro BIPy, hodně hodně načtených příspěvků abych pochopil jak a co je možné upravit v .JSON, logiku a souvislost obrázků objektů atd atd ... tetno editor je spíš taková nadstavba, ketrá sjednotila editaci JSON v poznákovém bloku a ručné počítaní souřadnic obrázků ... na sepsání návodu je toho moc. :thinking:
Aha a myslíte, že bych Vás mohl poprosit o Ciferník na GTR 47 podle mých představ?
 #481182  od Horatius80
 před 4 lety
@jakubpoloprutsky, :sweat: moc se omlouvám, ale nyní procházím obdobím, kdy na tvorbu ciferníků mi nezbývá vůbec čas ... ale je tu dost šikovných kolegů, možná bude mít někdo z nich chuť a čas ... zkuste jsem přihodit nějakou představu nebo ciferník, který by jste potřeboval předělat, přeložit ... jeden nikdy neví ... :wink:
 #481978  od Frantasad
 před 4 lety
Ahojte, stala se mi takove vec ze jsem upravil cifernik, nahral jej do hodinek a vzdy kdyz se zobrazi tak je jaksi rozbity, a v momente se zacnou restartovat... asi jsem to nejak bricknul :/ ale netusim jak... pouzil jsem editor od SashaCX75 verze 8.4 ... nekdo napad co s tim ?
 #482696  od ReNo
 před 4 lety
nevlastnim GTR,ale robim prerabky a nejaku tvorbu pre T-Rex a tento cifernik som konvertol a hodil do cestiny na zaklade poziadavky jedneho zaujemcu. nevidim dovod,aby to nefungovalo,malo by ist
Obrázek
(662.23 KiB) Staženo 261 x
 #483148  od kidal7
 před 4 lety
Prosím o radu.
Nezobrazují se náhledy ciferníků, které jsem stáhl z webu amazfitwatchfaces.com a uložil na sd kartu.
Jedná se o aplikaci Notify & Fitness.
Když chci ciferník přímo přes aplikaci z tohoto webu, tak se náhled zobrazí.
V zabaleném bin souboru je PNG s názvem 0001.png, v JSON souboru je zapsán a stejně se nic nezobrazí.
Obrázek
Přílohy
Screenshot_2020-09-14-21-32-04-120_com.mc.amazfit1.jpg
Stáhnutý ciferník ve složce v mobilu
Screenshot_2020-09-14-21-31-52-677_com.mc.amazfit1.jpg
Ciferník z amazfitwatchfaces.com
 #483209  od hemendex
 před 4 lety
Ahojte, taktiez robim teraz ciferníky len pre T-Rex, ale poziadal ma clovek, ci mu jeden z mojich neprehodim do GTR 47, kedze ale nenechal kontakt, tak snad si ho najde tu - ceska verzia - nechcem ho davat na amazfitwatchfaces, kedze nemam ako overit, ci funguje, tak skusim takto komunitne v susednom fore :)
Obrázek
Přílohy
(1 MiB) Staženo 287 x
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 33

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!