Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 3 měsíciA co máš za auto? Já mám Poco F5 Pro s HyperOS 2 a taky se nepřipojím přes Android Auto ke Scale, ale nešlo mi to ani s MIUI, narozdíl od Poco F3 s MIUI, kde mi to spojení funguje normálně.
Já mám také Poco F5 Pro s HyperOS 2 s poslední verzí z 12/24 a na i30 se připojuji bezdrátově bez problémů.Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 3 měsíciTak nevim, mne to opravdu funguje od zacatku co mam telefon. Jedna se o cinskou verzi Mi 11 Ultra. Od vytazeni z krabicky hned nasledovalo odemceni a nahrani mistni ROM. Funkcnost Android Auto je pro me, zaroven s nahravanim hovoru, naprosta nutnost.
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 3 měsíciChalani pisal som skor tu je problem s Hyper OS nie s mobilom.. ten zial nejde... lebo romky mimo Hyper OS nemaju s tym problem ziaden krasne to ide... na tych istych telefonoch urobil som akutlaiaciu a nejde takze problem je s Hyper OS.. proste seru na ludi vidim ze to trva nie 1 mesiac ale uz pol roka ale ich problem su aj ine znacky mobilu
Surik4t4 se to líbí