[1GB RAM=HM2014811, 2GB RAM=HM2014813]
 #230082  od rasto9966
 před 9 lety
Zdravim, tak koli poslednym neuspechom s aktualnou romkou som bol nuteni sa vratit cez twrp az na zalohu mesiac staru co by nebol problem az na par drobnych nedostatkov. Uz som si vsimol par aktualizacii dozadu ze ked vytvorim lokalnu zalohu na sd kartu tak sa znej neobnovia smsky, zoznamy volani, zalozky prehlaidaca a ani poznamky. Cast som vyriesil programom super backup tam sa mi podarylo zalohovat kontakty, smsky aj zoznam volanych cisel ale co ma nastavlo najviac, nepodarilo sa mi obnovyt poznamky a ani zalozky z prehliadaca. Ked som vyskusal samostane si vybrat zo zalohy iba poznamky ukazalo ze obnova bola dokoncena na 100% az na to ze velkost obnovy bola 0 kb. Tak som vyskusal premenovat zalozny subor pozanmky.bak na poznamky.zip a po jeho rozbaleni bol prazdny co dopoveda skutocnosti ze sa nic neobnovilo. To iste sa samozrejme udialo aj pri zalozkach z prehliadaca. Teraz by som rad neake rady a navrhy ako urobyt zalohu tychto veci tak aby som nemusel riesit Micloud, popripade ci sa to da neako vytiahnut zo zalohy twrp?
 #230441  od rasto9966
 před 9 lety
Tak minuly tyzden sa tu par ludi rozculovalo ze toto neni forum pre zaciatocnikov a ked dam relevantnu otazku na pokrocilejsich tak je ticho a nikto nevie poradit...
 #230467  od Sonic1SVK
 před 9 lety
Pokial pouzivas Mi Browser a cloud zalohu tak sa to zalohuje do nej. Tiez nechapem preco pouzivas lokalnu zalohu v MIUi V7 kedze tam to poriadne nefunguje. Pokial sa chces vratit o verziu spat obnov celu zalohu z TWRP. Zalohovanie do Mi Cloud je urcite lepsie a spolahlivejsie ako ine sposoby v MIUI a zalohuje ti kontakty, SMS , nastavenia, prehliadac atd.
 #230482  od rasto9966
 před 9 lety
@ Sonic1SVK dik za odpoved, naposledy ked som sa pokusal urobyt zalohy na micloud tak automaticky mi tam zacalo posielat fotky a ani bohovy to vypnut a to co som chcel zazalohovat ano boha urobyt zalohu takze tomu uz nedoverujem a mam natvrdo zakazane akekolvek pripojenie micloud ci zalohu online. Priamo v zalohe som si vyberal ze chcem iba kontakty, poznamky, zalozky a pridal som si tam nahravky hovorov a pozeram ked som donastavoval data zacali tiec t vo velkom a zakazane obrazky tiekli veselo prec a to co som si nastavil vobec neslo. Preto zhanam nieco co dokaze urobyt zalohu na kartu a bude to funkcne.
 #230573  od rasto9966
 před 9 lety
@ Sonic1SVK tak som vcera skusal tvoj navrh, ako bolo to neskutocne trapenie vyse 4 hodin ale nakoniec sa mi to podarylo, najskor som musel urobyt zalohu terajsiu v twrp pre istotu potom som obnovyl poslednu zalohu najovsej rom a vnej bola moznost vytvorit zalohu do cloudu predtym som vymazal staru zalohu este z pred pol roka neaktualizovanu, po urobeni novej zalohy do cloudu som sa vratil na 6.4.14 romku a dal som obnovyt zo alohy z cloudu samozrejme ze ani po dvoch pokusoch to neslo az som to nakoniec vzdal a nechal len tak a po dalsej hodine sa to akosik same obnovylo tak som chcel urobyt novu kompletnu zalohu takze som staru zas zmazal a zistil ze 6.4.14 nedokaze urobyt zalohu bez toho aby nebola zapnuta aj galeria pri vytvarani zalohy no skoro ma porantalo, takze som to musel urobyt trosku oklukou, urobyl som si dalsiu zalohu do twrp pre istotu a potom som rovno aktualizoval na najnovsiu romku ktora ma moznost zalohovat cez tlacitko tak som si vyrobyl zalohu a potom som mohol obnovyt z twrp staru 6.4.14ku a obnovyt ju z tejto najnovsej zalohy.... No nic zdlhavejsie somasi ani nerobyl.... Takze ten zadrhel ktory som spominal ze automaticky roby zalohu aj galerie je iba 6.4.14 romke, tieto najnovsie uz s tym problem nemaju tie maju zas ine problemy...

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!