Zdravim, tak koli poslednym neuspechom s aktualnou romkou som bol nuteni sa vratit cez twrp az na zalohu mesiac staru co by nebol problem az na par drobnych nedostatkov. Uz som si vsimol par aktualizacii dozadu ze ked vytvorim lokalnu zalohu na sd kartu tak sa znej neobnovia smsky, zoznamy volani, zalozky prehlaidaca a ani poznamky. Cast som vyriesil programom super backup tam sa mi podarylo zalohovat kontakty, smsky aj zoznam volanych cisel ale co ma nastavlo najviac, nepodarilo sa mi obnovyt poznamky a ani zalozky z prehliadaca. Ked som vyskusal samostane si vybrat zo zalohy iba poznamky ukazalo ze obnova bola dokoncena na 100% az na to ze velkost obnovy bola 0 kb. Tak som vyskusal premenovat zalozny subor pozanmky.bak na poznamky.zip a po jeho rozbaleni bol prazdny co dopoveda skutocnosti ze sa nic neobnovilo. To iste sa samozrejme udialo aj pri zalozkach z prehliadaca. Teraz by som rad neake rady a navrhy ako urobyt zalohu tychto veci tak aby som nemusel riesit Micloud, popripade ci sa to da neako vytiahnut zo zalohy twrp?
https://drive.google.com/folderview?id=0B1t89QLbEvp_X19nV1poX1Bhc3M&usp=sharing