Jen malý podotek z osobní zkušenosti pro ty, kteří jsou tak nenechaví, že mají cukání zkusit na svém Redmi neMIUI, tzn. aktuální CM 14.1 s Nougatem. Přijde mi to malinko jako svatokrádež, protože jak si zvyknete na MIUI, je celkem nerozum ho opouštět. Ale leckteří rádi experimentují, zkoušejí vše a porovnávají, včetně mě.
Na téma CM tady je pár debat, tohle je jen malé shrnutí.
Týden jsem měl na svém Redmi 3 Nightly ROM MoKee (upravená verze CM 14.1)
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
- a navzdory označení "nightly" funguje perfektně a nemá žádné bugy, fakt šlape skvěle, svižná a plně funkční
- spotřeba je jednoznačně výrazně vyšší než při MIUI, ale minimálně jeden den při zátěži vydrží (MIUI dva)
- opravdu jsem si na ní zvykl rychle, což mě překvapilo, předpokládal jsem, že za pár hodin uteču zpět k MIUI8
- teď jsem se k ní vrátil, abych mohl srovnávat.
Obě jsou dobré, plně funkční a záleží spíš asi na preferencích ohledně prostředí, tzn. vyzkoušet a vybrat, co vám sedí víc. Já to asi budu střídat, abych se nenudil a byl v obraze...
Pokud jste ovšem spokojení a všechno vám šlape a nejste notoričtí přehrávači a pokusovači jako já, asi není důvod blbnout :)
Na téma CM tady je pár debat, tohle je jen malé shrnutí.
Týden jsem měl na svém Redmi 3 Nightly ROM MoKee (upravená verze CM 14.1)
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
- a navzdory označení "nightly" funguje perfektně a nemá žádné bugy, fakt šlape skvěle, svižná a plně funkční
- spotřeba je jednoznačně výrazně vyšší než při MIUI, ale minimálně jeden den při zátěži vydrží (MIUI dva)
- opravdu jsem si na ní zvykl rychle, což mě překvapilo, předpokládal jsem, že za pár hodin uteču zpět k MIUI8
- teď jsem se k ní vrátil, abych mohl srovnávat.
Obě jsou dobré, plně funkční a záleží spíš asi na preferencích ohledně prostředí, tzn. vyzkoušet a vybrat, co vám sedí víc. Já to asi budu střídat, abych se nenudil a byl v obraze...
Pokud jste ovšem spokojení a všechno vám šlape a nejste notoričtí přehrávači a pokusovači jako já, asi není důvod blbnout :)
ondro1970 se to líbí