[MTK=hennessy, PRO=kenzo]
 #286833  od Michaela Pot.
 před 8 lety
Ahoj, mám Redmi note 3 pro. Nejde mi připojit k PC, abych stáhla fotky. V PC se ozve jen zvuk, ale telefon neukáže.
Zkoušela jsem tedy přesunout fotky na SD kartu - také bez úspěchu :( nejde s nimi hnout..
Pomůže mi někdo? Děkuji, Michaela
 #286844  od Nitrron
 před 8 lety
Na mobilu se ti nahoře v nostifikační liště ukáže nová "ikona" rozbalit roletku a kliknout na ikonu a zvolit "MTP" (nemýlím li se)

Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk
 #286853  od Michaela Pot.
 před 8 lety
A teď, co jsem to opět zkoušela, tak se mi zobrazí ty ikony na spuštění jen na chvíli a úplně se vypne spojení, ani se mobil nenabíjí. Nemůže být v ... Hardware?
 #286856  od David Šedivý
 před 8 lety
Taky jsem tohle řešil a problém byl v kabelu. Nebyl totiž datový, ale jen dobíjecí. Kabel jsem vyměnil a ejhle...v Tento počítač se udělala ikonka Redmi Note 3 a v ní pak Interní úložiště a Karta SD.
A ano v roletce zapnout Přenos souborů (MTP).
 #286859  od Michaela Pot.
 před 8 lety
No, vyzkoušela jsem asi 6 kabelů, které doma máme..
Jednou se zobrazilo: napsalo, že pro toto zařízení není ovladač.. ?? Mám kontaktovat výrobce..
Mám to nějaké zapeklité..
 #286860  od Michaela Pot.
 před 8 lety
Vzala jsem starší mobil a připojím se..
Nevím, zda to nemůže být někde chyba v systému (nastavení) když mi ani nejde v total commandru přemístit fotky?
 #286868  od Michaela Pot.
 před 8 lety
Nová zpráva: zařízení USB nebylo rozpoznáno.
Poslední zařízení USB připojené k tomuto PC nepracuje správně a systém Win je nerozpoznal. (Zkuste zařízení znovu připojit. Je možné, že nefunguje správně)
 #286869  od David Šedivý
 před 8 lety
Jako datový kabel k tomu founu určitě dali. Ale nevěděl jsem jaký kabel byl použit. Jestli ten co byl v balení s founem nebo jiný. Tak proto jsem napsal co jsem napsal. ;)
Ještě vyzkoušet jiné PC nebo NTB.
Pak už nevím. Asi bych s tím founem potom zašel tam, kde byl koupenej.
 #286878  od David Šedivý
 před 8 lety
Michaela Pot. píše:Asi pošlu na reklamaci..
Mohu se ještě optat, jestli jdou fotky, které jsou uloženy v PC poslat na SD kartu?
Jdou. Na kartu můžeš z PC poslat cokoliv. Fotky, MP3ky, PDFka atd. atd.

Nemáš zač.

Jsem zvědav co Ti řeknou. Pak sem napiš co s tím bylo.
 #286893  od Michaela Pot.
 před 8 lety
Špatně jsem to napsala.. Myslela jsem, zda jsou přesunout fotky, které mám v telefonu na SD kartu..
Dříve jsem fotila a fotky se klasicky ukládali do paměti mobilu.. když jsem je nemohla stáhnout, dala jsem si tam SD kartu, nové fotky se ukládají tam, ale ty staré na ní dostat nemohu.. Tedy po jedné fotce ano, ale hromadně to nejde ( mám 600 fotek)..
 #286898  od pajinek
 před 8 lety
Hromadně to jde taky. Pokud nechceš použít jinou aplikaci z Google Play, tak v app Soubory, nahoře záložka Úložiště, najdeš si ty fotografie, delším stiskem označíš jednu, nahoře vyskočí tlačítko Vše. Tím se označí všechny fotografie a dole si zvolíš, co s nimi. Dal bych kopírovat, zvolíš si kam. Pak je obdobně po kontrole, že se zkopírovaly, smažeš.
 #286919  od Michaela Pot.
 před 8 lety
Pájínku, děkuji za SUPER TIP!!!! Fotky konečně staženy na SD kartě..
Stáhla jsem si asi 4 aplikace z Google play (Total Commander, Správce souborů atd.. ) a ani v jednom mi to přetáhnout nešlo.

Ještě zkusím dát jednomu "opraváři telefonů" aby zkusil, proč nejdou fotky stahovat do PC, (abych nebyla měsíc bez mobilu) a pak popřípadě zašlu na reklamaci..

Dám vědět.. [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
 #287890  od macplash
 před 8 lety
to je teda divné, pretože MI PC Suite nespolupracuje s Androidom 6 a ani nebude, keďže podpora bola zo strany xiaomi ukončená, viď oficiálne fórum.. tak jedine že máš ešte starší Android 5, ale aj vtedy PC Suite hlási, že treba updatnúť MIUI na novšiu verziu, tak je to záhada, že ti to ide ;)
 #288028  od Michaela Pot.
 před 8 lety
Mám system Android 5.1.1 LMY47V.. verze MiPCSuite je 3.2.1.3111
Nevím, jak je to možné, ale naštěstí jde.. jinak se mi přes USB jako nové zařízení mobil neukáže..
Už si ukládám nové fotky na SD kartu a čtečka to jistí ..
 #302023  od JitkaK
 před 8 lety
Ahoj, mám Redmi 3 a od konce dubna mi nejdou stahovat fotky do PC a noťáku. Zobrazí se mi přenos fotek - interní úložiště, ale soubory jsou prázdné. Přitom tam jsou nové fotky. Zkoušela jsem 2 různé kabely (které do té doby fungovaly bez problémů) a PC i noťák, stále stejné. Bohužel nejsem dost zkušená, netuším, jak tohle vyřešit. Moc díky za radu.
 #302143  od JitkaK
 před 8 lety
Ahoj, fotky na SD kartě mám do konce roku 2016. Nové se mi tam neukládají. V galerii mobilu jsou všechny. Ale zkusila jsem nastavit úložiště SD, vyfotila snímek a opět nic. Koukám na umístění poslední fotky a píše mi to /storage/0000-D85E/DCIM/Camera/Img.....a číslo fotky. jpg.
Tak netuším ,co s tím.
 #302360  od JitkaK
 před 8 lety
Vytáhla jsem paměťovou kartu a zkusila stáhnout fotky. Opět nic. Také je problém otevřít stahovaní jenom fotek, stále se mi zobrazuje to interní úložiště, fotky se mi podaří vyjímečně. Nejsem moc zběhlá něco v mobilu upravovat či nastavovat, teprve se to učím.

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!